Podium Z-O-U-T

Hieronder vind je de programmering voor theaterseizoen 2023/2024. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Podium Z-O-U-T.

Resultaat 11 - 12 (van 12)

Weergaveopties:

  • zo 31 mrt Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+) Bekijk details

    Van 15:00 tot 17:00 | De Binder Leersum

    Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

  • vr 19 apr Vogelvrij Bekijk details

    Van 20:15 tot 22:15 | Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen

    Het valt Fuad op dat pas wanneer je het gevoel hebt dat je vrijheid wordt afgenomen, je beseft wat vrijheid inhoudt. Dingen die voorheen vanzelfsprekend waren, kunnen ineens niet meer. Sterker nog, ze zijn verboden. Je verlangt weer terug naar die vrijheid en denkt na over wat je allemaal gaat doen zodra het weer kan en mag.

Paginanavigatie

Informatie Kaartverkoop

Het is mogelijk om kaarten online te bestellen én te betalen met iDEAL in de ticketshop van de Bibliotheek Z-O-U-T. Kaarten kan je ook 30 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling aan de kassa van de zaal kopen, mits niet uitverkocht.

Contact 
Voor vragen over het theaterprogramma of de locaties van voorstellingen kan je contact opnemen met onze Programmacoördinator:

Rosanne Procee, Programmaco√∂rdinator Podium Z-O-U-T
E-mail: programmering@bibliotheekzout.nl
Telefoon: 06 431 477 33
Naam: Rosanne

Algemene Voorwaarden
Bij het gebruik van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Waar ga ik mee akkoord?

Blijf ook op de hoogte van onze activiteiten via onze cultuur nieuwsbrief

Abonneren