Podium Z-O-U-T

Hieronder vind je de programmering voor theaterseizoen 2023/2024. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Podium Z-O-U-T.

Weergaveopties:

 • vr 19 jan Dubbelprogramma: Farida Laan & Flip Noorman Bekijk details

  Van 20:15 tot 22:15 | De Binder Leersum

  Eén avond, twee cabaretiers! Farida en Flip spelen elk een stuk uit hun nieuwe voorstelling.

 • za 27 jan Help! Een verrassing! (2+) Bekijk details

  Van 15:00 tot 17:00 | De Cultuurhoek Driebergen

  Suus en August, wat een stel! Hij wil dit niet, zij wil dat wél. Een eekhoorn en een vos, samen in het mooie bos. August rustig, Suus heel wild. Dat maakt niet uit, want iedereen verschilt!

 • za 10 feb Winter Songs by Jennie Lena Bekijk details

  Van 20:15 tot 22:15 | Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen

  Beleef in een intieme, akoestische setting de prachtige winter songs van Jennie Lena. Jennie zal de mooiste gospel-, soul-, blues-, jazzsongs en uiteraard haar eigen nummers zingen. De Winter Songs concerten zijn intieme avonden vol klanken van hoop. Muziek die je hart vervult met verdieping, blijdschap en energie voor het nieuwe jaar. Connectie en humor zijn de bindende factoren die dit optreden tot een onvergetelijke avond zullen maken.

 • za 09 mrt Oh my jazz Bekijk details

  Van 20:15 tot 22:15 | Cultuurhuis Pléiade Doorn

  Luca Warmer nodigt je uit om dichterbij te komen. Dichterbij haar liefde voor de jazzmuziek, dichterbij de grote vrouwen in de jazz die haar inspireerden. Denk aan Sarah Vaughan, Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Dinah Washington en Nina Simone.

 • zo 31 mrt Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+) Bekijk details

  Van 16:00 tot 17:00 | De Binder Leersum

  Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

 • vr 19 apr Vogelvrij Bekijk details

  Van 20:15 tot 22:15 | Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen

  Het valt Fuad op dat pas wanneer je het gevoel hebt dat je vrijheid wordt afgenomen, je beseft wat vrijheid inhoudt. Dingen die voorheen vanzelfsprekend waren, kunnen ineens niet meer. Sterker nog, ze zijn verboden. Je verlangt weer terug naar die vrijheid en denkt na over wat je allemaal gaat doen zodra het weer kan en mag.

Informatie Kaartverkoop

Het is mogelijk om kaarten online te bestellen én te betalen met iDEAL in de ticketshop van de Bibliotheek Z-O-U-T. Kaarten kan je ook 30 minuten voor aanvang van de betreffende voorstelling aan de kassa van de zaal kopen, mits niet uitverkocht.

Contact 
Voor vragen over het theaterprogramma of de locaties van voorstellingen kan je contact opnemen met onze Programmacoördinator:

Rosanne Procee, Programmacoördinator Podium Z-O-U-T
E-mail: programmering@bibliotheekzout.nl
Telefoon: 06 431 477 33
Naam: Rosanne

Algemene Voorwaarden
Bij het gebruik van onze diensten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Waar ga ik mee akkoord?

Blijf ook op de hoogte van onze activiteiten via onze cultuur nieuwsbrief

Abonneren