Informatie kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen uit het theateraanbod kun je bestellen:

  • online via deze website,
  • aan de kassa van de zaal, 30 minuten voor aanvang van de voorstelling (pinnen is mogelijk),
  • via onze Bieb-app (alleen voor Bibliotheekleden).

Online via deze website:

Het is mogelijk om kaarten online te bestellen én te betalen met iDEAL in de ticketshop van de Bibliotheek Z-O-U-T. Je volgt eenvoudig de instructies op het scherm en maakt eenmalig een account aan (ben je bibliotheeklid dan kan je die accountgegevens gebruiken). Nadat je je account hebt aangemaakt kan je de tickets bestellen en betalen. Daarna zullen deze tickets per email naar je worden toegestuurd als e-ticket. De tickets kan je desgewenst ook printen vanuit je eigen menu.  

Aan de zaal:

Kaarten kun je 30 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van de zaal kopen, mits niet uitverkocht.


Korting met bibliotheekpas, CJP, studentenkaart en 65+

Bij enkele voorstellingen gelden speciale kortingen. Deze kortingen zijn niet stapelbaar.

Met bibliotheekpas: op vertoon van je bibliotheekpas ontvang je € 2,00 korting op de activiteit (waar korting met bibliotheekpas is vermeld).

J-ST: op vertoon van een geldige CJP-pas, studentenkaart of schoolpas ontvang je € 2,00 korting op de activiteit (waar J-ST is vermeld).

65+ : op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en leeftijd 65 jaar of ouder, ontvang je € 2,00 korting op de activiteit (waar korting met 65+ is vermeld). 

De korting wordt rechtstreeks via de ticketshop verrekend. Op de avond of middag van de voorstelling kan worden gevraagd naar je pas of legitimatie; vergeet deze niet mee te nemen naar de zaal!

N.B. Stapelen van meerdere kortingen is niet mogelijk!