Cultuur

De Bibliotheek Z-O-U-T wil mensen kennis laten maken met kunst en cultuur. Dat doen we onder de naam Podium Z-O-U-T. We programmeren theatervoorstellingen op verschillende locaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en er zijn twee cultuurcoaches die de verbindende schakel zijn tussen makers, lokale culturele instellingen en publiek.

Podium Z-O-U-T Heuvelrug

Podium Z-O-U-T programmeert verrassende theater- en muziekvoorstellingen op verschillende locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Bekijk het programma en bestel gelijk je tickets!

Cultuurcoach Utrechtse Heuvelrug

Maja van Eijndthoven is de cultuurcoach voor de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. De cultuurcoach legt verbinding tussen de bewoners van de gemeente en cultuur, signaleert actuele thema’s en ontwikkelt op basis van vraag en aanbod culturele en educatieve projecten. Zo koppelt zij lokale makers aan lokale culturele instellingen. Inwoners krijgen de kans laagdrempelig deel te nemen aan kunst en cultuur, met in het bijzonder aandacht voor de jonge inwoners.

Heb je een goed idee of wil je meer weten over cultuur in de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

E-mail: cultuurcoachuh@bibliotheekzout.nl

Telefoon: 06 1859 4919

Alles over de Cultuurcoach UH

Cultuurcoach Wijk bij Duurstede

Voor de gemeente Wijk bij Duurstede is Colinda Bongers de cultuurcoach. Zij streeft ernaar om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor alle leden van de gemeenschap, met een focus op het bevorderen van inclusie, creativiteit en sociale cohesie. De cultuurcoach in Wijk bij Duurstede werkt

samen met lokale scholen, culturele organisaties en gemeenschapsleiders om de impact van activiteiten te vergroten en de toegang tot kunst en cultuur te verbeteren.

Heb je een goed idee of wil je meer weten over cultuur in de gemeente Utrechtse Heuvelrug? Neem dan contact op via onderstaand mailadres of telefoonnummer.

E-mail: cultuurcoachwbd@bibliotheekzout.nl

Telefoon: 06 1289 4613

Alles over de Cultuurcoach Wijk

Agenda Podium Z-O-U-T

  • Vogelvrij Bekijk details

    19 april 2024, van 20:15 tot 22:15 | Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen

    Het valt Fuad op dat pas wanneer je het gevoel hebt dat je vrijheid wordt afgenomen, je beseft wat vrijheid inhoudt. Dingen die voorheen vanzelfsprekend waren, kunnen ineens niet meer. Sterker nog, ze zijn verboden. Je verlangt weer terug naar die vrijheid en denkt na over wat je allemaal gaat doen zodra het weer kan en mag.

  • Jennie Lena sings Prince Bekijk details

    30 november 2024, van 20:15 tot 22:00 | Cultuurhuis Allemanswaard Amerongen

    Jennie Lena sings Prince is een hartverwarmend eerbetoon aan de legendarische artiest Prince. Met haar geweldige stem en performance weet Jennie Lena als geen ander de passie van zijn nummers tot leven te brengen.

Naar het overzicht