Cordua en Magnus - Klein Zwanenmeer - 3+ danstheater

15 april 2018, van 15:00 tot 15:45 | Theater Maitland, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Kosten: Normaal € 7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een betoverende voorstelling waarin dans wordt gecombineerd met poppentheater en magisch schimmenspel op een bewerking van muziek van Tsjaikovski. Het beroemdste ballet aller tijden speciaal voor jonge kinderen!

‘Klein Zwanenmeer’ is een betoverende danstheatervoorstelling voor kinderen van 2 tot 7 jaar en hun ouders en opa's en oma's.

Met fantasie en humor hebben Cordua & Magnus het beroemdste ballet aller tijden naar de belevingswereld van jonge kinderen vertaald.
Het resultaat is een bijzondere combinatie van dans, poppentheater en magisch schimmenspel op een bewerking van de muziek van Tsjaikovski.

Alles speelt zich af aan een meertje, het zwanenmeertje.Er zijn zwanen, een betoverd ei en andere vreemde beesten.
Laat je verassen door een ver familielid van Rupsje Nooitgenoeg, de Waggelende Zwemflipperzwaantjes en prachtige Ballerinakoppoters.

Jördis Cordua en Regina Magnus zijn ervaren makers en choreografen voor volwassenen en kinderen. Voor hun jeugdvoorstellingen hebben de makers een eigen taal ontwikkeld. Ze laten zich inspireren door voorwerpen uit de dagelijkse omgeving die ze een nieuwe theatrale betekenis geven. Hierdoor ontstaan fantasievolle voorstellingen die jong en oud doen verwonderen. De voorstellingen van Cordua & Magnus zijn sinds 2014 regelmatig te zien in China.

Poffertjesbar in Theater Maitland

Tip: sluit de dag af met heerlijke poffertjes na de voorstelling!

Portie poffertjes: € 5,- voor 10 stuks, ter plaatse te voldoen.

Georganiseerd in samenwerking met Theater Maitland, Landgoed De Horst, Driebergen.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.