100 jaar Wim Sonneveld - door Daan Bartels, Siebe Palmen en Rob Verbakel - muziektheater

4 november 2017, van 20:15 tot 22:30 | Cultuurhuis, Kerkplein 2, 3941 HV Doorn

Kosten: Normaal € 15,00 incl. consumptie / 65+ € 13,00 incl. consumptie

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In juni 2017 was het 100 jaar geleden dat Wim Sonneveld werd geboren. Drie jonge kunstenaars brengen het leven en werk van Sonneveld met deze show terug. Ontroerende verhalen, vergeten pareltjes en klassiekers als 'Aan de Amsterdamse grachten', 'Nikkelen Nelis' en 'Het dorp' komen voorbij.

Op 28 juni 2017 was het 100 jaar geleden dat een van Nederlands meest gewaardeerde theaterpersoonlijkheden werd geboren: Wim Sonneveld. Drie jonge liefhebbers brengen met verhalen en liedjes het leven en werk van Sonneveld terug in herinnering.

Kleinkunstkenner Daan Bartels weet veel te vertellen over Wim Sonneveld en zijn leven in Amsterdam. Hij illustreert zijn verhaal met prachtige foto's. Muzikaal wordt Daan bijgestaan door zanger Siebe Palmen en gitarist Rob Verbakel, die samen de mooiste liedjes van Sonneveld ten gehore brengen.

Laat je meevoeren door ontroerende verhalen, luister naar vergeten pareltjes en zing mee met klassiekers als Aan de Amsterdamse grachten, Nikkelen Nelis (Zij kon het lonken niet laten) en Het dorp.

Impressie van de voorstelling

Biografie Wim Sonneveld

 

 

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.