Ekaterina Levental - De Weg, een vlucht die vleugels kreeg - vertelconcert

19 januari 2018, van 20:15 tot 22:15 | De Twee Marken, Trompplein 5, 3951 CR Maarn

Kosten: Normaal € 15,00 incl. consumptie / 65+ € 13,00 incl. consumptie

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Weg vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet-Unie. Een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop. Een veelbewogen weg naar de toekomst. Herkenbaar en geïllustreerd met prachtige harpmuziek.

In deze persoonlijke voorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. De weg, die leidde van land naar land toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie niet in Oezbekistan konden blijven door oplaaiend antisemitisme.

“Als alles bijna helemaal tot stilstand is gekomen, op het punt staat uit elkaar te vallen, dan komt de hoop in beweging, op zoek naar ademruimte.” - Chris Keulemans

“Ik ben zó niets op deze aarde…”

In een sober decor, met een landkaart en een koffer, vertelt en zingt Ekaterina over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. Hoe ze op haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht en hoop.

“De Weg” vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Geïllustreerd met prachtige muziek.

De Weg is een bijzonder verhaal, dat tegelijkertijd zeer herkenbaar is.

Impressie van de voorstelling

Biografie van Ekaterina Levental

 

Georganiseerd in samenwerking met Maarn Wijzer.

 

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.