Evert Ten Napel en Foppe de Haan - Foppe in gesprek met Evert Ten Napel - Talkshow

6 april 2018, van 20:15 tot 22:00 | De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Kosten: Normaal € 15,00 incl. consumptie

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Niet gegarandeerd dat Foppe de Haan zijn emoties de baas blijft als hij geïnterviewd wordt door Evert Ten Napel en zijn voetballeven uit de doeken doet en zijn (levens)visie deelt met het publiek. Want voetbal is emotie en Foppe leeft voor de voetbalsport. Een must voor iedere voetballiefhebber!

LET OP: SPECIALE VOORVERKOOPPRIJZEN TIJDENS VOORVERKOOPPERIODE TM 31 AUGUSTUS 2017.

Talkshow

Evert heeft de ontwikkelingen van Foppe als trainer op de voet gevolgd en de samenspraak tussen deze twee mannen leidt tot een prachtige theateravond: een must voor iedere voetballiefhebber! Geïnterviewd door Evert ten Napel komt Foppe de Haan in theater goed tot zijn recht. Dit vanwege de ruimte en tijd die er is om zijn voetballeven uit de doeken te doen en zijn (levens)visie te delen met het publiek.

Over Evert Ten Napel

Evert ten Napel was sinds 1982 commentator bij NOS Studio Sport. Momenteel kunt u hem op zijn eigen karakteristieke wijze het Eredivisie voetbal horen verslaan bij de commerciële TV zender FOX en de jeugd kent zijn stem van de FIFA-games. In de vele jaren bij Studio Sport was Evert bij talrijke grote sportmomenten aanwezig o.a. de Elfstedentocht overwinning van Evert van Benthem in 1985, het Heizeldrama tijdens de wedstrijd Liverpool-Juventus, het WK in 1978 in Argentinië, het EK 1988 in Duitsland en hij deed ook nog 5x de Tour de France achter op de motor.

Over Foppe de Haan

Wat Foppe de Haan zo'n uniek mens maakt, is dat hij als karakteristieke bekende Nederlander, die tijdens zijn loopbaan geweldige prestaties wist neer te zetten, zo'n gewoon mens is gebleven. En dat hij, ondanks zijn omzwervingen op deze aardbol, nog altijd met beide benen in de Friese klei staat.‘Ús Foppe’ volgde een opleiding tot onderwijzer, trainde en speelde bij verschillende amateurclubs en begon zijn roemrijke trainerscarrière in 1974 bij SC Heerenveen. De Haan was de langst zittende trainer bij sc Heerenveen en wist tezamen met voorzitter Riemer van der Velde de club groot te maken.Hij was in de periode van 2004 tot 2009 coach van Jong Oranje (waarmee hij historie schreef door het Europees Kampioenschap te winnen), trainer van Ajax Capetown in Zuid-Afrika en coach van Tuvalu. Op dit moment is assistent van de Oranjevrouwen.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.