Figurentheater Ennadien - Sssst! - 2+ poppentheater

26 januari 2018, van 10:30 tot 11:15 | De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Kosten: Normaal € 5,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijger is jarig en Muis wil met alle dierenvrienden een groot feest voor hem organiseren. Maar wie ligt daar op de hangbrug midden op het pad? Het is tijger! Zo kunnen ze er niet langs! Tijger moet in slaap worden gehouden en alle kinderen mogen helpen! Gebaseerd op het prentenboek van het jaar: 'Sssst! Tijger slaapt' van Britta Teckentrup.

Muis raakt een beetje in paniek als hij plotseling op de kalender ziet dat Tijger morgen jarig is. "Wat zie ik nu, Tijger is morgen jarig, maar dan moet ik een feest gaan organiseren!”

Snel stuurt muis een briefje rond met de vraag of iedereen komt helpen. Natuurlijk komen alle dieren aangesneld. Ooievaar maakt de taart. Schildpad heeft nog slingers. Kikker wil ze wel ophangen, want hij kan heel hoog springen. Vos blaast de ballonnen op, want hij kan heel hard blazen. Gelukkig is Tijger uit logeren. Of.. Wat is dat? Wie ligt daar op de hangbrug midden in het pad? Maar Tijger, zo kunnen we er niet langs!

Gelukkig zijn er kinderen in de zaal die kunnen meehelpen om Tijger in slaap te houden, zodat alle verrassingen naar het huis van Tijger gebracht kunnen worden, ook de ballonnen… of… die laatste?? Oei!!!

Een lieve, humorvolle interactieve voorstelling voor jong en oud. Speciaal voor de Nationale Voorleesdagen door Figurentheater Ennadien. Geïnspireerd op het prentenboek van het jaar Ssst! Tijger slaapt van Britta Teckentrup.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.