In het kader van de Indië-Herdenking op 15 Augustus, geeft Simone Berger, Schrijfster van Istori Kita, een lezing

14 augustus 2017, van 11:00 tot 12:30 | Stichting de Basis, Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn.

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 15 augustus wordt de Capitulatie van Japan en de bevrijding van Nederlands-Indië herdacht. Naar aanleiding hiervan wordt er op maandag 14 augustus een lezing gegeven door Simone Berger. Dit jaar werkt de Bibliotheek Z-O-U-T samen met de Basis in Doorn en de lezing zal dan ook daar plaats vinden en niet, zoals voorgaande jaren, in het Cultuurhuis.

‘Istori kita’, Simone Berger schreef dit boek met het motto: Zonder kennis van het verleden kun je niet vooruitkijken. Het is een prachtig informatief boek over het leven in Nederlands-Indië: een ‘Doe-boek’ dat helpt om de dialoog te starten tussen (klein)kinderen en hun (groot)ouder(s). Het geeft specifieke vragen over verschillende onderwerpen en helpt op deze manier, (groot) ouders en/of andere betrokken familieleden te vertellen over ‘toen’.

De lezing wordt van 11.00 (inloop 10.30 uur) - 12.30 uur gehouden op de Basis in Doorn (Grote zaal). Graag aanmelden via doorn@rbzout.nl, telefonisch 0343-415566 of aan de balie van de Bibliotheek. De toegang is gratis.

Stichting de Basis, Willem van Lanschotlaan 1, 3941 XV Doorn.
Dit een nieuw adres. Stel de navigatie in op Stamerweg 22 in Doorn