Jacques Vriens en Frederike de Winter - De Kindertemmer - 6+ familietheater

13 oktober 2017, van 19:00 tot 20:00 | De Binder, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Kosten: Normaal € 10,00 / Met bibliotheekpas € 8,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Quinten en Annabel zijn twee héél vervelende kinderen. Hun wanhopige ouders proberen er van alles aan te doen, maar het helpt allemaal niet. Er zit niets anders op dan de Kindertemmer te bellen... Een grappig en spannend muzikaal sprookje gespeeld door Jacques Vriens en Frederike de Winter. Naar het gelijknamige boek De Kindertemmer van Jacques Vriens.

Een spannende en grappige muzikale theatervoorstelling van en door Jacques Vriens. Samen met veelzijdig muzikante Frederike de Winter vertelt én speelt Jacques Vriens het verhaal over Quinten en Annabel, twee héél vervelende kinderen die als ze niet meteen hun zin krijgen, gaan stampvoeten en schreeuwen en met frikadellen gooien. Hun wanhopige ouders proberen er van alles aan te doen door ze nog meer te verwennen en naar álle pretparken van Nederland en daarbuiten te gaan. Het helpt helemaal niks want Quinten en Annabel doen precies wat ze zelf willen en lachen hun ouders vierkant uit. Tenslotte zit er niets anders op dan de Kindertemmer te bellen....

Een hilarisch, modern en soms ook griezelig sprookje waarin muziek, maar ook het decor en de verassende videobeelden een belangrijke rol spelen. Deze familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar zéker ook voor oudere kinderen die graag de boeken van Jacques Vriens lezen en hun ouders!

Na afloop signeersessie en boekverkoop.

Georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Boek & Koek uit Maarn. 

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.