Theater Terra - Kikker zingt en leest voor - 3+ theater

17 februari 2018, van 15:00 tot 16:00 | Cultuurhuis, Kerkplein 2, 3941 HV Doorn

Kosten: Normaal € 7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend en niet lezen, zoals Haas. 'Natuurlijk niet,'zegt Haas. 'Jij bent een kikker!' Na de Kikker-musicals van Theater Terra, nu een intieme Kikkervoorstelling. Met de leukste liedjes en verhalen uit de musicals! Naar de boeken van Max Velthuijs.

LET OP: SPECIALE VOORVERKOOPPRIJZEN TIJDENS VOORVERKOOPPERIODE TM 31 AUGUSTUS 2017.

Kikker zingt en leest voor

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet', zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.' Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

Theater Terra

Theater Terra werd opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theater Terra visueel theater met veel humor en poëzie. De laatste jaren werden diverse beroemde boeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikaal theater. Theater Terra is niet alleen succesvol in Nederland en België, ook in de Verenigde Staten en Canada.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.