Vivian den Hollander en Mattie Poels - De Spekkie en Sproet Speur Show - 6+ interactief theater

22 oktober 2017, van 15:00 tot 16:00 | Theater Maitland, De Horst 1, 3971 KR Driebergen

Kosten: Normaal € 7,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Spekkie en Sproet zijn twee superspeurders die mysteries oplossen en daarbij geregeld in spannende situaties terecht komen. Een flitsende, interactieve voorstelling met muziek, verhalen en beeldprojectie. Gebracht door Vivian den Hollander en Mattie Poels.

Een flitsende, interactieve voorstelling met spannende muziek, hoorspel-elementen, verhalen en bijpassende illustraties via de beamer. Spekkie en Sproet zijn twee superspeurders. Ze lossen mysteries en misdaden op, en komen daarbij geregeld in hachelijke situaties terecht. Spekkie eet dan graag een spekkie. 'Daar kan ik beter van nadenken,' zegt ze altijd.

Als Spekkie wordt uitgenodigd voor de bruiloft van haar nicht, op een cruise-schip, besluit ze voor één keer geen spekkies mee te nemen. Zelfs haar opschrijfboekje laat ze thuis. Dit keer gaat ze niet speuren! En Sproet, die mee mag naar het feest, houdt haar daar graag aan. Maar… wat doen die vreemde gasten op het schip? Wat zit er in het koffertje van Nelson? En vooral: waar is opeens de kroon van de bruid? Vivian den Hollander vertelt en zingt. Mattie Poels begeleidt haar op piano en neemt een koffer vol geluiden mee. De kinderen zingen en doen volop mee en gaan nadenken over de mogelijke dader. Gebaseerd op het boek: Spekkie en Sproet, raadsels op een cruise-schip van Vivian den Hollander.

Poffertjesbar in Theater Maitland

Tip: sluit de dag af met heerlijke poffertjes na de voorstelling!
Portie poffertjes: € 5,- voor 10 stuks, ter plaatse te voldoen.

Georganiseerd in samenwerking met Theater Maitland, Landgoed De Horst, Driebergen.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.