Jeugd | 0-6 jaar

Jeugd & Jongeren

 • Boeken op onderwerp

  Populaire kinderboeken op onderwerp

 • Bekijk wat er bij ons te doen is.

 • Voorleesfilmpjes

  De mooiste digitale prentenboeken


📚 Nieuwe boeken

Naar boeken op onderwerpKen je Boekstart al?

naar boekstart.nl

Samen een boekje lezen versterkt de band met je baby en stimuleert de taalontwikkeling. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. BoekStart helpt je het juiste voorleesboek te vinden. 

Naar Boekstart.nl

📱 E-books en 🎧 luisterboeken

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Zoek je een leuk digitaal boek om voor te lezen aan je kind? Kijk dan ook eens op jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je een rijk aanbod aan titels voor mobiel of tablet. Allemaal online te leen, dus je hoeft je huis er niet voor uit. 

Naar Jeugdbibliotheek.nl

Mediaopvoeding

Naar Mediaopvoeding

Wist je dat een kind veel opsteekt door het samen kijken van een filmpje? En dat de afwisseling met andere activiteiten, zoals buitenspelen, belangrijk is? De bibliotheek besteedt aandacht aan mediawijsheid in de opvoeding van jonge kinderen.  

Naar Mediaopvoeding

Voorleesfilmpjes

Lars, de kleine ijsbeer, beleeft een spannend avontuur als hij samen met Nanouk op zoek gaat naar de ouders van het poolhondje. Bekijk het hele filmpje bij De Voorleeshoek. Log in met je Bibliotheekaccount.

Naar Voorleesfilmpjes

 • Word gratis lid

  Het jeugdabonnement is voor iedereen tot en met 17 jaar gratis. Inschrijven kan bij de balie van een van onze vestigingen. Neem hiervoor een geldig legitimatiebewijs mee. Of regel het direct online.

  Lid worden