Kinderboekenweek 2021

Worden wat je wil tijdens de Kinderboekenweek

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, ieder kind kan worden waar het van droomt. Word jij later piloot, bruggenbouwer of danser(es)? Tijdens de Kinderboekenweek van 6 t/m 17 oktober nemen we een voorproefje: word wat je wil!

Gamen in de bieb

Welk beroep past bij jou? In de game Worden wat je wil kom je te weten welk beroep het beste bij je past. Neem je smartphone mee naar de bibliotheek, scan de QR-code op de poster en beantwoord de leukste vragen.

Naar de activiteiten

Kinderboekenweek voorstellingen

 • Deze ridder zegt NEE 3+ Naar activiteit

  Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam…

  Bekijk details van Deze ridder zegt NEE 3+

 • Jeritza Toney – Waar is mijn lach? Naar activiteit

  Jeritza vertelt verhalen, zingt en speelt muziek in nauw samenspel met het publiek, voor jong en oud. Deze voorstelling gaat over een lach die… kwijt is! Stel je voor je wordt wakker. Je zit rechtop in je bed en dan ineens… is je lach verdwenen.

  Bekijk details van Jeritza Toney – Waar is mijn lach?

 • André, het astronautje Naar activiteit

  André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim… Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar de planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte?

  Bekijk details van André, het astronautje

Boeken voor groep 1 & 2

Boeken voor groep 3 & 4

Boeken voor groep 5 & 6

Boeken voor groep 7 & 8


Meer boekentips?

Klik op je leeftijd en kies je volgende boek.

 • 0 - 6 jaar

 • 6 - 12 jaar

 • 12 - 18 jaar