Schrijvers van Z-O-U-T

In de regio Zuid Oost Utrecht zijn veel schrijvers actief. De Bibliotheek Z-O-U-T is trots op deze rijkdom en wil dit graag met u delen.

Op de website vindt u een overzicht van Z-O-U-T schrijvers, voor zover bij ons bekend en aangemeld, met een link naar de titels waarmee ze in de collectie zijn opgenomen.
De Bibliotheek Z-O-U-T nodigt alle schrijvers uit Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug en Wijk bij Duurstede uit om contact op te nemen. De voorwaarden om in de collectie opgenomen te worden vindt u hier.
Iedereen die in de gemeente Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Rhenen of Renswoude geboren is of woont én een boek gepubliceerd heeft, kan met 1 titel in de collectie vertegenwoordigd zijn (meerdere titels mag altijd).
De aard van de publicatie is ondergeschikt. Jeugdboeken, proza, poezie, informatieve publicaties; ze komen allemaal voor opname in aanmerking.

Schrijvers van Z-O-U-T

Hieronder ziet u de lijst met Z-O-U-T schrijvers op alfabetische volgorde van achternaam.