Dialoogtafel Amerongen

6 november 2018, van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Amerongen

Allemanswaard: voor allemaal iets waard?

Dinsdagavond om half acht geeft wethouder Boonzaaijer de aftrap van de Dialoogtafel, een nieuwe activiteit in onze gemeente. De Dialoogtafel is een open discussieavond waarbij iedereen welkom is. Thema van deze eerste bijeenkomst is het gebruik van ons gebouw de Allemanswaard. Amerongen heeft een prachtig multifunctioneel gebouw, maar niet iedereen weet dat of maakt gebruik van de vele mogelijkheden. Daarom organiseren wij voor alle inwoners van Amerongen dit evenement. U gaat als inwoner samen met de Bibliotheek en andere leden van verenigingen en commerciële partijen aan tafel.

Dit open gesprek heeft als doel de Allemanswaard tot centraal middelpunt van Amerongen om te vormen. U bent van harte welkom vanaf 19:15 uur, koffie of thee staat klaar. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel gewaardeerd. Dit kan per mail, per telefoon (0343 - 453 587) of aan de balie in de Allemanswaard. De Dialoogtafel is een gezamenlijk initiatief van de Bibliotheek Z-O-U-T, Samen op de Heuvelrug, Amerongen Inspireert en Wegwijs in Amerongen.

Wat? Een open gesprek over wat het gebouw de Allemanswaard kan betekenen voor Amerongers.

Voor wie? Iedereen die zich betrokken voelt bij Amerongen, van inwoner tot ondernemer en van toerist tot vrijwilliger is welkom.

Waarom? Amerongen heeft een prachtig hart, Allemanswaard, waar meer gebruikers van mogen genieten.

Lees ook onze flyer.

Allemanswaard: voor allemaal iets waard?