Dirk Scheele - Huis, tuin en keukenavonturen – muziektheater 2+

9 februari 2019, van 15:00 tot 16:00 | De Binder Leersum, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Kosten: € 12,50

Met vrolijke liedjes neemt Dirk je mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en er samen een echt feestje van te maken`.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.