Nederland Leest Filmavond: The hundred-foot Journey

20 november 2018, van 20:00 tot 22:00 | De Vlam, Beukenlaan 2, Rhenen

Kosten: 6 euro

Op dinsdagavond 20 november kunt u genieten van een smakelijke en komische film The Hundred-Foot Journey. Filmkring De Vlam presenteert deze film in samenwerking met de Bibliotheek Z-O-U-T Rhenen. Deze bijzondere filmavond is inclusief een hapje en drankje. Dit alles in het kader van Nederland Leest, de nationale leescampagne die dit jaar in het teken staat van voeding.

De film The Hundred-Foot Journey gaat over de familie Kadam die van India naar het pittoreske Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk verhuist om aldaar een Indiaas restaurant te openen. De kille eigenaresse van het daar gevestigde Franse restaurant Le Saule Pleureur protesteert hevig tegen de opening. Dit escaleert in een flinke vete. Wanneer zoon Hassan zijn passie voor de Franse haute cuisine ontdekt en valt voor souschef Marguerite, probeert hij te bemiddelen en de twee uiteenlopende culturen nader tot elkaar te brengen.

De film wordt getoond in De Vlam aan de Beukenlaan 2 in Rhenen.
Entree EUR 6,00 per persoon.
De zaal is open vanaf 19:30 uur en de film start om 20:00 uur. Na afloop kunt u nagenieten met een
hapje en drankje, aangeboden door de Bibliotheek Z-O-U-T, locatie Rhenen.