Robert Jan Stips - RJ Solo - concert

23 november 2018, van 20:15 tot 22:30 | Allemanswaard, Allemanswaard 13, 3958 KA Amerongen

Kosten: Normaal € 15,00 incl. consumptie

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Robert Jan Stips (bekend van o.a. NITS, Golden Earring en Supersister) brengt in RJ Solo verrassende versie van zijn bijdrage aan de Nederlandse popmuziek. Hits uit zijn heden en verleden komen voorbij: van Golden Earring, NITS, Sweet d'Buster, Transister, Freek de Jonge en Supersister, zijn legendarische start in de 70er jaren. Ongedwongen, met de nodige anekdotes en verhalen!

Let op, dit concert van Robert Jan Stips is van vrijdag 23 februari verplaatst naar vrijdag 23 november 2018.

In zijn soloprogramma doorkruist Robert Jan Stips zijn unieke bijdrage aan  de Nederlandse popmuziek. Terug aan de vleugel speelt hij verrassende versies uit zijn heden en verleden:  Golden Earring – NITS – Sweet d’Buster – Transister – Freek de Jonge – en veel van Supersister, zijn legendarische start in de 70er jaren. RJ vertelt ongedwongen de anekdotes en verhalen die hem daarbij te binnen schieten. Voorbij komen ook korte links met klassiek en onverwachte covers.

Verzoeknummers

Geen avond is hetzelfde dankzij de verzoeknummers die kunnen worden aangevraagd via info@stips.net ! Er is wel een spelregel : het nummer moet iets met R J te maken hebben: ooit gespeeld, opgenomen of (mee)geschreven en graag minimaal 6 uur voor aanvang van het concert aanvragen!

Robert Jan Stips

Geboren (1950) en getogen Haags toetsenist / componist / arrangeur / producer. Tijdens de 60er jaren aktief in Haagse subcultuur met de band waarmee hij later (1970) onder de naam Supersister (inter)nationaal bekendheid verwierf. Via Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister en o.a. het produceren van Gruppo Sportivo, is hij inmiddels, naast een vruchtbare knipperlicht-samenwerking met Freek de Jonge en divers solowerk, ruim 25  jaar en tot op de dag van vandaag in binnen en buitenland succesvol aktief bij NITS.

Foto: Steve Groom

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.