Archeologisch koffieuur in de bibliotheek Leersum

25 oktober 2019, van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Leersum

Kosten: geen

Iedere laatste vrijdag van de maand is er van 19.00-20.00 uur een archeologisch koffieuur bij de Tijdlijn van Leersum, in de Bibliotheek in Leersum.

Iedereen die belangstelling heeft in de historie van Leersum (en de gemeente Utrechtse Heuvelrug) kan langskomen. Jos Rams, de beheerder van de Tijdlijn van Leersum, is altijd aanwezig. De gemeentelijk archeoloog of een andere deskundige is ook geregeld aanwezig. Zo is er een steendeskundige geweest die vondsten uit het dorp heeft beoordeeld. Tijdens het koffieuurtje kun je informatie halen en brengen over de geschiedenis van het dorp, vragen stellen en nieuwtjes horen.