Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal Dwaze Tijd - theaterconcert

23 februari 2019, van 20:15 tot 22:15 | Cultuurhuis Doorn, Kerkplein 2, 3941 HV Doorn

Kosten: € 15,00 normaal, 65+ € 13,00 incl. consumptie

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Argentijn zegt: 'Laat ons vandaag leven, morgen hebben we tijd om uit te rusten en onze belastingen te betalen'. De Afrikaan zegt: 'Jullie hebben de horloges, wij hebben de tijd'. De Noord-Europeaan zegt: 'We hebben geen tijd te verliezen, want vandaag is morgen al gisteren'. Heb je tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Of heb je geen tijd te verliezen?

Carel Kraayenhof, van dé traan van Maxima, en Juan Pablo Dobal spelen met de tijd en nemen je mee naar gisteren, vandaag en morgen. Verschaf jezelf een alibi, verzin een excuus om een avond lang te onthaasten en weg te dromen bij de klanken van tongen en snaren in een duurzaam concert, voorzien van een echte Argentijnse pauze. 

De muziek van Juan Pablo en Carel vindt zijn oorsprong in Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes. De mannen blijven zoeken naar nieuwe klanken. Hun composities reflecteren de dwaze tijd waarin we leven, waarbij we nauwelijks tijd voor elkaar en onszelf lijken te hebben en waarin ook het klimaat en het weer ('tiempo' in het Spaans) snel veranderen. Carel en Juan Pablo laten zich inspireren door deze thema’s in Dwaze Tijd - Tiempo loco.

Carel Kraayenhof: bandoneon, componist en artistiek leider
Juan Pablo Dobal: piano en componist

Foto: Kim Kraayenhof

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.