Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

18 september 2019, van 19:30 tot 22:00

Op woensdag 18 september organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk de laatste van drie dialoogtafels over wegwerpplastic. Je bent van harte welkom om mee te dromen, denken en doen!

De dialoogtafels rond de campagne 'Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij 2026' zijn bedoeld om met inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties te onderzoeken wat we kunnen doen om in onze eigen omgeving het alledaagse plasticgebruik terug te dringen.

Deze laatste dialoogtafel is speciaal voor Driebergen en Doorn. Je kunt je aanmelden per e-mail, telefonisch (0343 - 517981) of bij de informatiebalie van de bibliotheek.