Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

25 juni 2019, van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Leersum

Op dinsdag 25 juni organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk de tweede van drie dialoogtafels over wegwerpplastic. Je bent van harte welkom om mee te dromen, denken en doen!

De dialoogtafels rond de campagne 'Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij 2026' zijn bedoeld om met inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties te onderzoeken wat we kunnen doen om in onze eigen omgeving het alledaagse plasticgebruik terug te dringen.

Deze tweede dialoogtafel is speciaal voor Leersum, Amerongen en Overberg. Je kunt je aanmelden per e-mail, telefonisch 0343-454117 of bij de informatiebalie van de bibliotheek.

Woensdag 18 september vindt de laatste Dialoogtafel plaats in de bibliotheek in Driebergen (voor Driebergen en Doorn).