Dialoogtafel: Een leven zonder wegwerpplastic?

15 mei 2019, van 19:30 tot 22:00 | Bibliotheek Maarn

Op 15 mei organiseren de Bibliotheek Z-O-U-T en GoedVolk de eerste van drie dialoogtafels over wegwerpplastic. Je bent van harte welkom om mee te dromen, denken en doen!

De dialoogtafels rond de campagne 'Utrechtse Heuvelrug Plasticvrij 2026' zijn bedoeld om met inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties te onderzoeken wat we kunnen doen om in onze eigen omgeving het alledaagse plasticgebruik terug te dringen.

Deze eerste dialoogtafel is speciaal voor Maarn en Maarsbergen. Je kunt je aanmelden per e-mail, telefonisch 0343 - 442710 of bij de informatiebalie van de bibliotheek.

Dinsdag 25 juni is de tweede dialoogtafel in Leersum (voor Leersum, Amerongen en Overberg).
Woensdag 18 september vindt de laatste plaats in de bibliotheek in Driebergen (voor Driebergen en Doorn).