Dirk Scheele - Zijn Leukste Liedjes – Muziektheater 2+

9 februari 2019, van 15:00 tot 16:00 | De Binder Leersum, Hoflaan 29, 3956 ED Leersum

Kosten: € 12,50

Lievelingsliedjes? Iedereen heeft er wel één. In deze solovoorstelling speelt Dirk Scheele er een heleboel. Elke voorstelling is weer anders, afhankelijk van het publiek. Alle genres komen voorbij, van rock & roll en blues, tot pop en wereldmuziek. Maar dan op z’n Dirks natuurlijk. Verzoeknummertjes? Kom maar op! Z’n leukste liedjes is een vrolijke voorstelling vol met meezingers voor het grote en kleine kinderpubliek.

Wegens technische omstandigheden is het programma gewijzigd en speelt Dirk Scheele in plaats van zijn voorstelling "Huis-, Tuin- en keukenavonturen" zijn solovoorstelling "Zijn leukste liedjes”.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: 'Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en er samen een echt feestje van te maken'.

*Bestelt u voor de eerste keer kaarten? Dan heeft u een account nodig. Volg eenvoudig de instructies op het scherm.