EvenementenXpress nostalgische stoomtramrit en boottocht

12 mei 2020 | Hoorn – Medemblik – Enkhuizen

Kosten: € 58,- p.p.

De spoorlijn uit 1887 tussen Hoorn en Medemblik is uniek in zijn compleetheid. Veel oude stationsgebouwen en bruggen zijn bewaard gebleven. Met deze oude stoomtram gaat u van Hoorn naar Medemblik, aan boord krijgt u koffie.

Na aankomst kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan het Bakkerijmuseum of het historische centrum. Na 5 kwartier vertrekt het museumschip “de Friesland” naar Enkhuizen. Tijdens de vaart wordt er een Westfriese broodmaaltijd geserveerd met diverse soorten brood, vleeswaren, kaas, zoet beleg, koffie en thee.

Rond 15.00 uur komt het schip aan in Enkhuizen.
Deze excursie is incl. bus, stoomtramrit, koffie met Westfriese mik, boottocht en lunch.