EvenementenXpress “The Children”

4 oktober 2019 | Singer theater Laren

Kosten: € 49,00 p.p

Een toneelstuk uitgevoerd door het Nationale Theater: regisseur Eric de Vroedt brengt dé Britse theaterhit van de laatste jaren naar Nederland.

Volgens The New York Times ”een verbijsterend en opwindend stuk, vol kippenvelmomenten en onzekerheid”. “The Children” belicht het klimaatprobleem op een fantastische manier. Drie babyboomers (Antoinette Jelgersma, Stefan de Walle en Sylvia Poorta) staan voor de keuze: ga ik verder met mijn comfortabele leven of neem ik mijn verantwoordelijkheid en ruim ik de rotzooi op die wij zelf hebben veroorzaakt? Dat is de kernvraag van dit stuk: welke wereld laten we na aan onze kinderen?

Een grimmig en grappig conversatiestuk met vlijmscherpe dialogen.

Vrijdag 4 oktober 2019 avondvoorstelling