Film: Der kommer en Dag

28 maart 2019, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Renswoude

Kosten: € 5,- inclusief 1 consumptie

Onze filmvertoning gaat niet door as donderdag ivm te weining aanmeldingen. GEANNULEERD

Op woensdagavond 28 maart wordt in de bibliotheek van Renswoude onder leiding van de dames van de christelijk-maatschappelijk vrouwenbeweging Passage de Deense film 'Der kommer en dag' vertoond in het kader van de Boekenweek.

Dit Deense drama uit 2016 is gesitueerd in de bloeiende jaren '60. Twee jonge broers worden beroofd van hun vrije leven, wanneer ze in een jongensinternaat worden geplaatst waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Geweld en vernedering maakt er deel uit van het dagelijkse leven. Slechts gewapend met een levendige fantasie en een wispelturige hoop gaan de jongens de angstaanjagende strijd aan met directeur Heck en zijn dodelijke tirannie.

De film begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur ben je welkom. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten over deze aangrijpende film.

Kaarten: € 5,- inclusief 1 consumptie. Aanmelden kan tot 20 maart aan de balie in de Bibliotheek of per e-mail.

Afbeelding: moviemeter