Klik & Tik in Maarn

10 december 2019, van 14:00 tot 15:00 | Elke week | Bibliotheek Maarn

Kosten: geen

De computercursus Klik & Tik gaat van start in Maarn. Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Vanaf 5 november begint Bibliotheek Z-O-U-T met het oefenprogramma Klik & Tik. Je leert typen, e-mailen en alles over de beginselen van het internet. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

Iedere dinsdag van 14:00 tot 15:00 uur oefenuur met deskundige begeleiding
Vrije inloop
Je eigen computer of een van de computers in de bibliotheek
Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek
Gratis deelname

Wat leer je bij deze cursus?
Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. In onze samenleving worden digitale vaardigheden namelijk steeds belangrijker. Steeds meer zaken kan en/of moet je via de computer online regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Als je geen of heel weinig kennis van de computer hebt is deze cursus bij uitstek iets voor jou. je kan kiezen uit verschillende cursussen van oefenen.nl die los of achter elkaar te volgen zijn. Zo heb je de keuze om de cursus zelfstandig of met begeleiding in de Bibliotheek te volgen.