Computerlessen Maarn

1 september 2020, van 16:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Maarn

Kosten: geen

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Je leert typen, e-mailen en alles over de beginselen van het internet. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

Iedere dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur in Maarn,
met deskundige begeleiding
Vrije inloop
Je eigen computer of een van de computers in de bibliotheek
Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek
Gratis deelname

Wat leer je bij deze cursus?
Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. In onze samenleving worden digitale vaardigheden namelijk steeds belangrijker. Steeds meer zaken kan en/of moet je via de computer online regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Als je geen of heel weinig kennis van de computer hebt is deze cursus bij uitstek iets voor jou. je kan kiezen uit verschillende cursussen van oefenen.nl die los of achter elkaar te volgen zijn. Zo heb je de keuze om de cursus zelfstandig of met begeleiding in de Bibliotheek te volgen.