Ruth Bakker – Loet en de Jongen in de Zeepbel 3+

27 maart 2020, van 15:00 tot 15:30 | bibliotheek Maarn

Kosten: kaartjes 7,50 euro. Kortingen: biebpas

In het kader van Nationale Kindermuziekweek

Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier!

Voel jij je wel eens verlegen?

Loet is verlegen als ze moet praten in de klas. Of als er grote mensen in de buurt zijn.

Dan durft ze niets meer te zeggen en kruipt ze het liefst onder de tafel.

Op een dag ontmoet ze een kleine jongen die zo verlegen is, dat hij zich verstopt in een supergrote zeepbel. Loet gaat samen met de jongen en de kinderen mee op reis in de zeepbel.

Maar dan wil een vogel de bel uitbroeden. En begint het te stormen. Plots horen ze iemand om hulp roepen. Zijn ze te verlegen om te helpen? Of zullen Loet en de jongen hun veilige zeepbel verlaten?

LOET en de jongen in de zeepbel is gebaseerd op het boek 'De jongen in de zeepbel' van Valerie Eyckmans en Stephanie Dehennin.

Ruth Bakker is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is poppenspeelster.
Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

Na de voorstelling kun je met Loet op de foto en zijn haar kinderboek, DVD's en andere LOET merchandise te verkrijgen voor een kleine prijs, waar ze graag iets voor je op schrijft.

Duur programma: 30 minuten, zonder pauze

*Bestel je voor de eerste keer kaarten? Dan heb je een account nodig. Volg hiervoor de instructies op het scherm.