Samen Soepen

9 juni 2020, van 12:00 tot 13:15 | Bibliotheek Renswoude

Kosten: 1 euro

Voor maar een euro lekker samen soep eten, wel graag eigen kom en lepel meenemen!

Elke tweede dinsdag van de maand een heerlijke kop soep! Ook als u geen lid van de bieb bent bent u welkom om van een kop soep te komen genieten.

Mocht het concept van samen soepen goed bevallen kan er misschien vanuit deze bijeenkomst een werkgroep opgestart worden om vaker “Samen te soepen”. Heeft u daarvoor belangstelling, laat het de bibliotheek of de SWO weten.

Samen ‘soepen’ is een leuke en smakelijke manier om mét elkaar ontmoetingen te creëren vóór elkaar, met voor iedereen een kom heerlijke soep. Het wordt op meerder plaatsen in Nederland al gedaan.

De Samensoep op 10 september wordt mogelijk gemaakt door mensen van de Bibliotheek, de Senioren Welzijnsorganisatie (SWO), de Émte Renswoude en Jacco Luijendijk. Zij vinden het belangrijk dat mensen in Renswoude elkaar leren kennen.

Dus kom ook op dinsdagmiddag 10 september vanaf 12.00 uur naar de bibliotheek aan de Van Reedweg, er is heerlijke huisgemaakte Samensoep.