Theater van Santen – Sinterklaas Instrumentenfeest 3+

24 november 2019, van 15:00 tot 16:00 | Theater Maitland te Driebergen

Kosten: kaartje: 10 euro. Geen kortingen

Sinterklaas Instrumentenfeest is een productie van Theater Van Santen. Meezingen met bekende Sinterklaasliedjes is het uitgangspunt. Kinderen krijgen meerdere malen de kans om, op een eigen instrument, mee te spelen.

Tijdens het instrumentenfeest mogen de kinderen zelfgemaakte tekeningen inleveren, waar de band misschien wel weer een liedje bij bedenkt. Bovendien krijgen kinderen de kans om een zelfgeschreven Sinterklaasgedichtje van 8 regels voor te dragen.

Theater Van Santen staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt.
Kortom: 45 minuten feest voor kinderen en volwassenen!

*Bestel je voor de eerste keer kaarten? Dan heb je een account nodig. Volg hiervoor de instructies op het scherm.