Verduurzamen van je woning

18 november 2019, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Wijk bij Duurstede in Huis van de Gemeente

Kosten: gratis

Medewerkers van EWEC (EigenWijkse EnergieCentrale) vertellen over het concreet verduurzamen van je woning en bijbehorende kosten.

Maandag 18 november van 19.30 tot circa 21.00 uur komen vertegenwoordigers van EWEC, de EigenWijkse EnergieCoöperatie, en de gemeente Wijk bij Duurstede een voorlichting geven over het verduurzamen van woningen. Er wordt concreet ingegaan op wat dit voor de woning betekent en welke kosten het met zich meebrengt. Nuttig, voor nu en later.

Deze voorlichting vindt plaats in het kader van de landelijke campagne Nederland Leest met dit jaar als thema Duurzaamheid. Kom langs, de entree is gratis. Wel graag van tevoren aanmelden per email , telefonisch 0343-572288 of kom langs in de Bibliotheek in het Huis van de Gemeente.