Workshop Groen, wat kan je doen!

14 november 2019, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Wijk bij Duurstede

Kosten: gratis

Workshop van Ernest Joosten en Marijke Molmans over wat je zelf kan bijdragen door milieuvriendelijkere keuzes te maken op o.a. het gebied van wonen, voeding, verpakkingen, kleding.

Donderdagavond 14 november van 19:30 tot circa 21:00 uur geven Ernest Joosten en Marijke Molmans in de Bibliotheek Z-O-U-T gevestigd in het Huis van de Gemeente Wijk bij Duurstede de workshop ‘Groen, wat kan je doen!’ over wat je zelf kunt doen het milieu minimaal mogelijk te belasten. Ernest en Marijke geven tips op het gebied van wonen, voeding, kleding maar ook het kritisch lezen van verpakkingen.

De workshop wordt gehouden in het kader van Nederland Leest die dit jaar over Duurzaamheid gaat. De entree is gratis, wel graag vooraf aanmelden via email, aan de balie in de Bibliotheek of per telefoon (0343-57 22 88).