Workshop veilig bankieren

1 mei 2019, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Elst

Kosten: geen

Tijdens de Zoute Inval in de Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Elst van woensdagochtend 1 mei verzorgen Carin Massen en Thilda Tempelman, beiden werkzaam bij de Rabobank, een praktische workshop over veilig (internet)bankieren

Deze gratis toegankelijke workshop start om 10:00 uur en geeft u duidelijke handvatten om veilig om te gaan met geld. Ook de diverse mogelijkheden om eenvoudig en veilig te betalen worden behandeld, waarbij het zo lang mogelijk zelfstandig regelen van alle bankzaken centraal staat. De Zoute Inval wordt wekelijkse georganiseerd op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur door de Bibliotheek Z-O-U-T. De toegang is gratis, koffie en thee staan klaar. De Bibliotheek Z-O-U-T vestiging Elst kunt u vinden aan de Tabaksweg 20 in het multifunctionele gebouw Het Bestegoed te Elst.