Agenda 2020

Resultaat 1 - 10 (van 105)

• Computerlessen Rhenen Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Westpoort Rhenen

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Jouw Nederlands verbeteren of leren appen? Kom dan naar de Bibliotheek Rhenen

do 24 sep

• Archeologisch koffieuur in de bibliotheek Leersum Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Bibliotheek Leersum

De Tijdlijn van Leersum houdt weer een archeologisch/historisch koffieuur in de Bibliotheek in Leersum.

vr 25 sep

• Shakespeare: lezing en voordracht door Jan Diederen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Jan Diederen kent de prachtige Shakespeare-klassieker 'Romeo en Juliette' van dichtbij. Tijdens deze Zoute Inval krijgen ook wij een bijzonder inkijkje in deze tragische liefdesgeschiedenis.

ma 28 sep

• Voeding voor vitaal leven door Maike Bonthuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Driebergen

Vitaal ouder worden, hoe doe je dat? Ouder worden willen wij allemaal en liefst in goede gezondheid. Juist nu is preventie van groot belang!

ma 28 sep

• Start leesclub literatuur in Amerongen Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Bibliotheek Amerongen

In Amerongen start binnenkort een leesclub literatuur. Dinsdagochtend 29 september om 10:30 uur organiseert Senia een informatiebijeenkomst in de Bibliotheek van Amerongen. Voor iedereen die het leuk vindt om moderne literatuur te lezen en in contact wil komen met andere liefhebbers. Deel in een kleine groep je leeservaringen over mooie boeken met anderen. Ontmoet mensen en voer inspirerende gesprekken.

• Computerlessen Rhenen Bekijk details

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Buurtgarage Rhenen, Valleiweg 16 3911 DD

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Jouw Nederlands verbeteren of leren appen? Kom naar de buurtgarage Rhenen

• Gezellig samenzijn Bekijk details

Van 14:30 tot 16:30 | Elke week | Bibliotheek Renswoude

SWO organiseert in Het Trefpunt gezellig samenzijn met handwerk of spel, tot 16:30 uur

• Computerlessen Driebergen Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Driebergen

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Jouw Nederlands verbeteren of leren appen? Kom dan naar de Bibliotheek Driebergen.

• Computerlessen Maarn Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Maarn

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Je leert typen, e-mailen en alles over de beginselen van het internet. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder.

• Met kruiden de herfst in: weerstandskruiden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Cantina, Cultuurhuis Doorn