Agenda 2020

Resultaat 1 - 10 (van 155)

Van 10:00 tot 11:00 | Elke week | Westpoort Rhenen

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Jouw Nederlands verbeteren of leren appen? Kom dan naar de Bibliotheek Rhenen. Alleen na aanmelding.

do 17 jun

• Idyllen - muziektheater Bekijk details

Van 20:15 tot 21:30 | Cultuurhuis Pléiade Doorn

-- VOORSTELLING WORDT VERPLAATST NAAR EEN LATERE DATUM -- In Idyllen gaat Oukje den Hollander aan de hand van teksten van schrijver Ilja Leonard Pfeijffer op zoek naar hoe te leven en lief te hebben in een wereld die steeds harder lijkt te worden.

za 19 jun

• Opening doos van Pandora Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Op 6 januari 2020 hebben alle aanwezigen in de Bibliotheek Maarn hun goede voornemens in een afgesloten doos gedaan. Wat is ervan terecht gekomen? 'De doos van Pandora' gaat eindelijk open tijdens deze Zoute Inval.

ma 21 jun

Van 13:00 tot 14:00 | Elke week | Buurtgarage Rhenen, Valleiweg 16 3911 DD

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Jouw Nederlands verbeteren of leren appen? Kom naar de buurtgarage Rhenen. Alleen na aanmelding.

di 22 jun

do 24 jun

• DigicafĂ© Doorn Bekijk details

Van 13:00 tot 14:30 | Bibliotheek Doorn

Voor al je vragen over, e-books, computers, smartphones, tablets, etc.

za 26 jun

di 29 jun