Computerlessen Rhenen

16 december 2021, van 09:30 tot 11:00 | Elke week | Westpoort, Veerweg 1, Rhenen

Kosten: gratis

Beter leren omgaan met een computer of tablet? Leren appen? Dat kan met Klik&Tik.

Wat leer je bij deze cursus?
In onze samenleving worden digitale vaardigheden steeds belangrijker. Steeds meer zaken moet je via de computer en internet regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Als je geen of heel weinig kennis van de computer hebt en internet iets onbekends voor je is, dan is deze cursus Klik & Tik voor jou. Je kunt kiezen uit verschillende cursussen van oefenen.nl die je los of achter elkaar kunt volgen. Je hebt de keuze om de cursus zelfstandig of met begeleiding in de Bibliotheek te volgen.

Je gaat zelf aan de slag en er zijn mensen om je te helpen. Met een eigen inlogcode kun je thuis verder oefenen. Voor elk cursus die je succesvol hebt afgerond, krijgt je een certificaat.

Welke computer?
Oefenen.nl kun je doen op een vaste computer, laptop of op een tablet. In de Westpoort zijn enkele computers aanwezig, maar we adviseren om een eigen laptop of tablet mee te nemen. De lessen worden gehouden in in een ruimte met goede ventilatie en altijd op 1.5 meter afstand.

We geven de lessen alleen wanneer de gezondheid van de cursisten gewaarborgd kan worden. Graag vooraf aanmelden. Dit kan per e-mail: taalhuisrhenen@bibliotheekzout.nl of telefonisch: 06 425 315 54.