Informatiebijeenkomst nieuwe donorwet

23 maart 2020, van 10:00 tot 12:00 | Bibliotheek Maarn

Kosten: geen

Op 1 juli 2020 gaat de nieuwe donorwet in. Alle mensen van 18 jaar en ouder die ingeschreven zijn in een Nederlandse gemeente komen dan in het Donorregister. In het Donorregister staat of iemand na zijn dood orgaan- en weefseldonor wil zijn. Iedereen die na 1 juli 2020 geen keuze invult, komt in het donorregister met de vermelding ‘geen bezwaar tegen orgaandonatie’.

In Bibliotheek Maarn kunt u op 23 maart informatie over de nieuwe donorwet krijgen. U krijgt informatie over wat orgaan- en weefseldonatie is en hoe u uw keuze in het Donorregister kunt invullen. De bijeenkomst duurt circa anderhalf uur en is gratis. De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor mensen van 60 jaar en ouder.

Graag vooraf aanmelden, via e-mail of per telefoon: 0343442710