Computerlessen Maarn

28 december 2021, van 16:00 tot 17:00 | Elke week | Bibliotheek Maarn

Kosten: geen

Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is Klik & Tik iets voor jou. Je leert typen, e-mailen en alles over de beginselen van het internet. En dan ga je stap voor stap in je eigen tempo verder. Alleen na aanmelding.

Bij voldoende aanmeldingen iedere dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur in Maarn, onder deskundige begeleiding.

Gratis deelname, maar wel na aanmelding
Je kunt je eigen computer gebruiken of een van de computers in de bibliotheek. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Aanmelden is in verband met corona wel verplicht.

Wat leer je bij deze cursus?
Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van de computer. In onze samenleving worden digitale vaardigheden steeds belangrijker. Steeds meer zaken kan en/of moet je via de computer online regelen. Denk maar aan bankzaken, de belastingaangifte, werk zoeken of spullen kopen. Als je geen of heel weinig kennis van de computer hebt is deze cursus echt iets voor jou. Je kunt kiezen uit verschillende cursussen van oefenen.nl die los of achter elkaar te volgen zijn. Zo heb je de keuze om de cursus zelfstandig of met begeleiding in de Bibliotheek te volgen.

In verband met corona worden de lessen alleen gegeven wanneer de gezondheid van de cursisten gewaarborgd kan worden. Aanmelden is verplicht. Dit kan per e-mail: mverheij@bibliotheekzout.nl of telefonisch op 0343 517981.