-GEANNULEERD-Lezing: Ronald Giphart

15 maart 2020, van 14:00 tot 16:00 | Dorpshuis de Twee Marken

Kosten: €7,50

vanwege het coronavirus zijn tot 1 april alle grote activiteiten georganiseerd in de vestigingen van de Bibliotheek geannuleerd.

Ronald Giphart komt naar Maarn toe voor een lezing over/uit eigen werk, hij zal boeken signeren en ingaan op vragen.

Ronald Giphart studeerde Nederlands in Utrecht. Hij brak zijn studie af en werd nachtportier in een ziekenhuis. Tijdens dit nachtelijke werk schreef hij zijn debuutroman: Ik ook van jou. Daarna volgden vele zeer geprezen romans, bijvoorbeeld Giph, en Phileine zegt sorry.

Zijn werk werd vaak bekroond en wordt gekenmerkt door een soepele, losse schrijfstijl, beeldend en beheerst. Meerdere romans zijn verfilmd, bijvoorbeeld Ik omhels je met 1000 armen.

Vanwege het coronavirus zijn tot 1 april alle grote activiteiten georganiseerd in de vestigingen van de Bibliotheek geannuleerd.