Open Leeskring tijdens Nederland Leest

23 november 2020, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Renswoude

Kosten: geen, alleen eigen bijdrage voor koffie/thee

November staat in het teken van Nederland Leest. Daarom kun je in Renswoude een open leeskringbijeenkomst bijwonen. Deze is bedoeld om te ervaren hoe het is om lid te zijn van een leeskring. Onderwerp van de leeskringbijeenkomst is het boek dat centraal staat tijdens Nederland leest: 'Het Zwijgen van Maria Zachea' door Judith Koelemeijer.

Het is de bedoeling dat de deelnemers aan deze avond 'Het Zwijgen van Maria Zachea' gelezen hebben en een actieve bijdrage aan de bijeenkomst leveren. Het boek kun je vanaf 1 november gratis bij de Bibliotheek afhalen tijdens openingsuren, zolang de voorraad strekt.

De begeleiding van deze avond is in handen van Leeskring De Passage uit Renswoude. Het is niet mogelijk om lid te worden van deze leeskring en mannen zijn deze keer ook van harte uitgenodigd.

Deelname is kosteloos, afgezien van de kosten voor een kopje koffie of thee.
Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 13 november via evandenbrink@bibliotheekzout.nl of in de Bibliotheek.