Une Belle Histoire - muziektheater

29 januari 2021, van 20:15 tot 22:00 | Allemanswaard Amerongen

Kosten: € 21,50 incl. consumptie. Korting: biebpas/65+

Waan je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap. Een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

De hit van Michel Fugain & Le big bazar uit 1972, Gerards lievelingslied, is als een rode draad in zijn carrière. Van verjaardagfeestjes als jongen thuis, tot avonden in Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man, van huiskamerconcerten tot talloze theaters, dit lied vormt er elke keer een hoogtepunt.

Ook andere favorieten van Michel Fugain ontbreken niet in ‘Une belle histoire.’ Julien Clerc en het swingende ‘Elle voulait qu’on l’appelle Venise,’ de Poppy’s, Piaf, Stromae en Gérard Lenorman; zij staan natuurlijk op het programma.