Verdwalen in tekeningen

16 januari 2020, van 19:30 tot 21:00 | Bibliotheek Leersum

Kosten: gratis

Donderdagavond 16 januari is Philip 'Boer Boris' Hopman te gast in de Bibliotheek Leersum.

Ter voorbereiding op de Nationale Voorleesdagen 2020 neemt Philip Hopman, Kinderboeken Illustrator, je mee naar de wereld van het prentenboek. De lezing gaat dieper in op het vergroten van het voorleesplezier, het belang van voorlezen en de  toegevoegde waarde van illustraties.
The Readshop Doorn is deze avond aanwezig met boeken van Philip Hopman én de Prentenboeken Top 10 van de Nationale Voorleesdagen.

Pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, leerkrachten onderbouw, voorlezers van de Voorleesexpress, bibliotheekmedewerkers, [groot]ouders/verzorgers en overige belangstellenden zijn van harte welkom.

Werkt de aanmeldknop in jouw browser niet? Mail dan rechtstreeks naar educatie@bibliotheekzout.nl