Arjan Kleton – Sluitingstijd (try out)

10 september 2021, van 20:15 tot 21:45 | Allemanswaard Amerongen

Kosten: € 12,50 incl. consumptie (korting: jongeren/biebpas)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Nog nooit is het woord sluitingstijd zo beladen en actueel geweest als de laatste tijd. De avondklok; op de klok naar huis racen om nog net op tijd binnen te zijn, op afspraak winkelen (hoe laat ook alweer?) en kunnen we nog een biertje bestellen? Bovendien leven we in Nederland sowieso nogal op de klok. Gelukkig vergeten we tijdens een avondje stappen wel allemaal de tijd.

Naarmate de avond vordert, hoe minder de klok een rol speelt. En hoe lekker is dat! Als barkeeper maakte Arjan Kleton dit regelmatig mee. Vooral tegen sluitingstijd. Na het laatste rondje is niets meer wat het lijkt.

In Sluitingstijd neemt Arjan je mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Nog even dat ellenlange onzinnige verhaal willen afmaken of juist nadat ze de hele avond muurbloempje hebben gespeeld, dan toch net voor sluitingstijd de moed hebben gevonden om de dansvloer op te gaan. En dan vervolgens net zolang door blijven dansen tot het licht al lang weer aan is. Misschien is het dan toch tijd om naar huis te gaan? Volgens Arjan niet; er is namelijk altijd wel ergens een afterparty! 

In zijn tweede solovoorstelling laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Er valt vooral veel te lachen deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje. Maar even serieus: hoe moet het nu verder met de horeca…. is het inmiddels letterlijk sluitingstijd? Zonder horeca ziet de wereld er een stuk minder gezellig en minder sociaal uit. Dat hebben we de afgelopen tijd toch wel ervaren?

Fijn en veilig naar het theater

We ontvangen je graag weer in de cultuurhuizen op de Utrechtse Heuvelrug. Alle voorstelllingen vinden plaats op 1,5 meter en met een checkgesprek vooraf. Bij corona-gerelateerde klachten kunnen we je niet toelaten.

We maken op dit moment geen gebruik van de CoronaCheck-app en je hoeft je dus niet te laten testen voorafgaand aan je bezoek. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan communiceren we dit op de website. Daarnaast brengen we alle kaartkopers via de mail op de hoogte.