Doe mij maar alles - concert

25 september 2021, van 20:15 tot 21:30 | Allemanswaard Amerongen

Kosten: € 15,00 incl. consumptie (korting: biebpas/65+)

Een voorstelling van Nol Havens waarin al zijn bekende liedjes voorbij komen (1 Kopje Koffie, Suzanne, Als ze lacht dan lacht ze echt, etc..), maar ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen. Soms met een traan, maar meestal met een gulle lach en bij vlagen hilarisch.

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. Suzanne. De wereldhit van VOF de Kunst. Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het.

Miljoenen platen werden er verkocht en in zeven landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade.....Touren door Europa, mooie verhalen.

Nol is samen met onder anderen Stef Bos en JW Roy nieuw materiaal aan het schrijven voor een soloalbum en voorstelling die hij gaat spelen in kleine theaterzalen en luistermuziekclubs.

Fijn en veilig naar het theater

We ontvangen je graag weer in de cultuurhuizen op de Utrechtse Heuvelrug! Alle bezoekers vanaf 13 jaar wordt gevraagd om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig indentiteitsbewijs. Je coronatoegangsbewijs is te verkrijgen door een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs in de CoronaCheck-app te zetten of een papieren bewijs te printen.

Op de website coronacheck.nl vind je meer informatie over het ophalen van je coronatoegangsbewijs. Voor extra hulp kun je terecht bij de computer-spreekuren (na aanmelding) of de informatiebalie in een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T.