Jeritza Toney – Waar is mijn lach?

13 oktober 2021, van 15:00 tot 15:40 | De Cultuurhoek Driebergen

Kosten: € 7,50 incl. consumptie (korting: biebpas)

De goedlachse Jeritza weet wat zij worden wil: heel erg blij! Een vrolijke voorstelling voor 4 jaar en ouder in het kader van de Kinderboekenweek.

Jeritza vertelt verhalen, zingt en speelt muziek in nauw samenspel met het publiek, voor jong en oud. Deze voorstelling gaat over een lach die… kwijt is! Stel je voor je wordt wakker. Je zit rechtop in je bed en dan ineens… is je lach verdwenen. Je doet je best 'm terug te vinden door opdrachten goed uit te voeren. Opgeven is geen optie. Met muziek en spel zorgen de kinderen dat die lach terugkeert. Want alles wat je worden wil… is blij!

Over Jeritza Toney
Jeritza Renata Toney, geboren op maandag 13 september 1965 te Den Haag. Als klein meisje genoot ik ervan om te zien hoe mensen genoten van mijn vader als hij tijdens feestjes binnenkwam. De positiviteit en energie die mijn vader teweeg bracht wil ik ook geven. Op mijn 15e had ik mijn eerste grote optreden en voelde mij “On Top Of The World”: een gevoel dat ik voor altijd wil blijven ervaren. Mijn gitaar en ik zijn sindsdien onafscheidelijk.

Fijn en veilig naar het theater
We ontvangen je graag weer in de cultuurhuizen op de Utrechtse Heuvelrug! Alle bezoekers vanaf 13 jaar wordt gevraagd om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig indentiteitsbewijs. Je coronatoegangsbewijs is te verkrijgen door een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs in de CoronaCheck-app te zetten of een papieren bewijs te printen.

Op de website coronacheck.nl vind je meer informatie over het ophalen van je coronatoegangsbewijs. Voor extra hulp kun je terecht bij de computer-spreekuren (na aanmelding) of de informatiebalie in een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T.