Joes Boonen – Deze ridder zegt nee!

9 oktober 2021, van 15:00 tot 15:40 | De Binder Leersum

Kosten: € 7,50 (korting: biebpas)

Ridder Finn doet altijd wat hem gezegd wordt, maar op een dag zegt hij ineens nee op alles! Hij weigert zelfs naar binnen te vluchten als er een grote rode draak aankomt. Gelukkig blijkt de draak helemaal niet zo gevaarlijk te zijn en is hij zelfs een beetje eenzaam… net als Finn. Een voorstelling voor 3 jaar en ouder in het kader van de Kinderboekenweek.

Deze ridder zegt NEE is een grappige, interactieve voorstelling over een lief riddertje, een grote draak, je alleen voelen en een bijzondere vriendschap. Geschikt voor iedereen die weleens nee zegt of nee zou willen zeggen!

Over Joes Boonen
Joes is op dit moment in theaters in Nederland en België te zien met haar vier solovoorstellingen, waaronder 'Dikkie Dik en de taart' en haar nieuwste voorstelling 'Deze ridder zegt nee!' Haar voorstellingen zijn bewerkingen van populaire prentenboeken. 'Deze ridder zegt nee!' is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Kate Hindley en Lucy Rowland.

Samen met Dirk Scheele is Joes te zien op de populaire kinderzender Nickelodeon. Naast kindertheater presenteert ze evenementen, concerten en congressen en treedt ze op als solozangeres.

Fijn en veilig naar het theater

We ontvangen je graag weer in de cultuurhuizen op de Utrechtse Heuvelrug! Alle bezoekers vanaf 13 jaar wordt gevraagd om een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig indentiteitsbewijs. Je coronatoegangsbewijs is te verkrijgen door een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs in de CoronaCheck-app te zetten of een papieren bewijs te printen.

Op de website coronacheck.nl vind je meer informatie over het ophalen van je coronatoegangsbewijs. Voor extra hulp kun je terecht bij de computer-spreekuren (na aanmelding) of de informatiebalie in een vestiging van de Bibliotheek Z-O-U-T.