Klaas Prins – Exodus (try-out)

18 februari 2022, van 20:15 tot 21:35 | Allemanswaard Amerongen

Kosten: € 12,50 incl. consumptie (korting: jongeren/biebpas)

Klaas schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. Of dat zijn oma erachter komt dat hij niet meer in God gelooft.

Maar aan de andere kant ziet hij dat mensen heel veel dingen doen waar hij zich dan weer voor zou schamen. Pratende mensen in de stilte-coupé bijvoorbeeld, of mensen die alles geloven wat ze op Facebook zien.

In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier en muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

Klaas Prins verrast je met zijn energieke humor en absurde wendingen. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas won de publieksprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival, schrijft voor tv-programma’s als Beste Kijkers en de Quickest Quiz en was te zien bij Hufterproef en als presentator bij Humor TV.